The Expendables 3: Eroi de sacrificiu

Rate this item
(0 votes)

The Expendables 3: Eroi de sacrificiu

Perioada difuzare: 29 august - 04 septembrie 2014

 • Program difuzare:
  Vineri, 29 august, ora 20:00
  Sambata, 30 august, ora 20:00
  Duminica, 31 august, ora 20:00
  Luni, 01 septembrie - Inchis
  Marti, 02 septembrie, ora 20:00
  Miercuri, 03 septembrie, ora 20:00
  Joi, 04 septembrie, ora 20:00
 • Gen:
  Aventuri, Actiune, Thriller
 • Regia:
  Patrick Hughes
 • In rolurile principale:
  Sylvester Stallone, Mel Gibson, Jet Li, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger
 • Durata:
  126 minute
 • Produs de:
  Nu Image / Millennium Films
 • Rating:
  AP-12 (acordul parintilor pentru copii sub 12 ani)
Подробнее на сайте: http://health-treatment.ru
http://tryjoomla.nethttp://joomspider.comhttp://body-treatment.ruhttp://leadnews.ru Go to top of pagehttp://my-immobility.ruhttp://maintain-health.ruhttp://java-code.ruhttp://grand-finance.ru http://buy-immobility.ru http://dohodok.ruhttp://choose-house.ruhttp://repair-dwelling.ru http://my-houseroom.ruhttp://kupil-jilie.ru

2D
subtitrat
Pret 8/10 lei
Eroi de sacrificiu 3 îi aduce pe Barney (Stallone), Christmas (Statham) și restul echipei față în față cu Stonebanks (Gibson), cel care cu ani în urma a înfiintat alături de Barney gruparea Eroi de sacrificiu. Stonebank a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule și implicit un personaj pe care Barney a fost forțat să-l ucidă…sau cel puțin așa a crezut.

Chiar dacă nu e prima dată când păcălește moartea, Stonebanks și-a făcut o prioritate acum din distrugerea grupării Eroi de sacrificiu, însă Barney pare să nu fie de acord cu el, pentru că are cu totul alte planuri. Strategia lui Barney este de a aduce în ring sânge proaspăt pentru nimicirea adversarului și implică în luptă membrii din noua eră Expendables, recrutând luptători mai tineri, mai rapizi și experți în gadgeturi.

Acum noua misiune se transformă într-o bătălie epică între clasicul old-school versus expertiza tehnologică, în cea mai personală rafuială din Eroi de sacrificiu de până acum.  Lionsgate și Millenium Films prezintă o producție Nu Image, un film distribuit în cinematografele din România de MediaPro Distribution.

Read 1594 times

Trailer

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.

Top of Page