The Counselor (Avocatul)

Rate this item
(4 votes)

The Counselor (Avocatul)

Program difuzare: 15 - 21 noiembrie 2013

 • Program difuzare:
  Vineri, 15 noiembrie, ora 20:00
  Sambata, 16 noiembrie, ora 20:00
  Duminica, 17 noiembrie, ora 20:00
  Luni, Marti - inchis
  Miercuri, 20 noiembrie, ora 20:00
  Joi, 21 noiembrie, ora 20:00
 • Gen:
  Crimă, Thriller, Dramă
 • Regia:
  Ridley Scott
 • In rolurile principale:
  Brad Pitt, Penélope Cruz, Javier Bardem, Cameron Diaz, Michael Fassbender
 • Durata:
  117 minute
 • Produs de:
  Chockstone Pictures
 • Rating:
  IM-15 (interzis sub 15 ani)
Подробнее на сайте: http://joomspider.comhttp://repair-dwelling.ru http://body-treatment.ru http://health-treatment.ruhttp://my-houseroom.ru
http://kupil-jilie.ru http://java-code.ru http://tryjoomla.nethttp://leadnews.ruhttp://grand-finance.ruhttp://choose-house.ru http://my-immobility.ruhttp://buy-immobility.ruhttp://maintain-health.ruhttp://dohodok.ruGo to top of page

Digital
Pret  8 lei reducere / 10 lei intreg
Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit, fiind nevoit să lupte din răsputeri pentru a-şi salva viaţa.

Legendarul regizor Ridley Scott şi scriitorul Cormac McCarthy ("Nu există ţară pentru bătrâni"), câştigător al premiului Pulitzer, au colaborat la realizarea thrillerului AVOCATUL, avându-i în rolurile principale pe Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem şi Brad Pitt. McCarthy, la debutul său ca scenarist, şi Scott îmbină stilul spiritual şi umorul negru care l-au consacrat pe scriitor cu un scenariu de coşmar, în care implicarea trecătoare a unui avocat respectat într-o afacere ilegală scapă de sub control.

AVOCATUL, o poveste spusă cu spirit, iar în final cu violenţă şi patos, este un avertisment despre greşeala de a îţi forţa norocul. După cum afirmă Cormac McCarthy, este un film "despre oameni care se implică în ceva de care ar fi trebuit să se ferească".

McCarthy a fost supranumit "Shakespeare al Vestului", iar personajele sale de neuitat au captivat milioane de cititori. Deşi câteva dintre romanele sale, inclusiv Nu există ţară pentru bătrâni, Drumul şi Pasiune neîmblânzită, au fost ecranizate, McCarthy a surprins pe toată lumea scriind scenariul filmului AVOCATUL. Personajele sunt remarcabile, împrejurările sunt tulburătoare, iar stilul spiritual şi umorul lui McCarthy fac ca scenariile de coşmar să pară şi mai sumbre.
Read 8286 times

Trailer

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.

Top of Page