The Cobbler

Rate this item
(1 Vote)

The Cobbler
Perioada difuzare: 13 - 19 martie 2015
 • Program difuzare:
  Vineri, 13 martie, ora 14:00
  Sambata, 14 martie, ora 17:00
  Duminica, 15 martie, ora 17:00
  Joi, 19 martie, ora 17:00
 • Gen:
  Fantastic, Comedie, Dramă
 • Regia:
  Thomas McCarthy
 • In rolurile principale:
  Adam Sandler, Dan Stevens, Dustin Hoffman, Ellen Barkin
 • Durata:
  99 minute
 • Produs de:
  Next Wednesday Productions
 • Rating:
  AG (audienta generala)


Pret 8/10 lei
Max Simkin (Adam Sandler) e un cizmar din New York aflat la a patra generaţie în meşteşugul său. Un om între două vârste care locuieşte cu mama lui (Lynn Cohen), Max nu are o viaţă prea interesantă, singura lui preocupare fiind să aibă grijă de atelierul pe care i l-a lăsat tatăl său (Dustin Hoffman) înainte de a dispărea, cu mulţi ani în urmă. Îşi petrece zilele reparând încălţămintea vecinilor săi de cartier, fiind martor tăcut la felul în care aceştia trăiesc, de multe ori dorindu-şi să fie în locul lor. Singurul său prieten este Jimmy bărbierul (Steve Buscemi).

Într-o zi, maşina lui de cusut tălpi se strică tocmai când avea de terminat o comandă importantă pentru un gangster local (Cliff 'Method Man' Smith) şi se vede forţat să apeleze la o maşină antică, moştenire de familie. Nu peste mult timp va descoperi că aceasta nu e o maşinărie oarecare, şi că nici el nu e un cizmar obişnuit.

Pe măsură ce viaţa lui Max începe să se transforme, o tragedie personală îl dizlocă din realitatea lui, iar viaţa îi scapă complet de sub control. Doar prietenia cu activista Carmen (Melonie Diaz) îl ajută să-şi recapete viaţa şi să şi-o trăiască la potenţialul său adevărat. Asumându-şi rolul de erou local, Max îndrăzneşte s-o înfrunte pe afacerista imobiliară Elaine Greenwalt (Ellen Barkin) şi încearcă să îndrepte relele pe care aceasta vrea să le facă întregii comunităţi.

O ZI ÎN PANTOFII ALTCUIVA este o poveste despre maturizarea unui adult, care arată că nu e niciodată prea târziu să devii ceea ce eşti cu adevărat. E o fabulă despre America modernă, despre problemele actuale economice şi despre cum familia, meşteşugurile şi responsabilitatea socială îţi pot conferi adevărate superputeri.
Read 1189 times

Trailer

More in this category: « Cinderella Run All Night »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.

Top of Page