Oldboy (Prizonier în libertate)

Rate this item
(2 votes)

Oldboy (Prizonier în libertate)

Program difuzare: 05 - 12 decembrie 2013

 • Program difuzare:
  Joi, 05 decembrie, ora 20:00
  Vineri, 06 decembrie, ora 17:00
  Sambata, 07 decembrie, ora 17:00
  Duminica, 08 decembrie, ora 17:00
  Joi, 12 decembrie, ora 17:00
 • Gen:
  Actiune, Thriller, Dramă, Mister
 • Regia:
  Spike Lee
 • In rolurile principale:
  Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Sharlto Copley
 • Durata:
  104 minute
 • Produs de:
  40 Acres & A Mule Filmworks

După o noapte de beţie, Joe Doucett (Josh Brolin) un director de publicitate decăzut şi un tată absent, este răpit din senin şi aruncat într-o celulă izolată care arată ca o cameră de hotel, unde este ţinut timp de 20 de ani - 20 de ani plini de chinuri, care trec fără nici cel mai mic indiciu referitor la identitatea răpitorului său, sau la motivul pentru care Joe a fost răpit.

Eliberat în mod inexplicabil din acest coşmar, Joe revine în lume mânat de o singură obsesie: să îl descopere pe cel care a pus la cale această pedeapsă şi, în primul rând, să înţeleagă de ce. Dar, deşi el este acum liber din închisoare, este încă manipulat, încă prins fiind într-un labirint nesfârşit al conspiraţiei şi răzbunării care ameninţă să îl nimicească. În căutarea unor răspunsuri, el ajunge la o tânără asistentă socială (Elizabeth Olsen), şi în final, la un tip misterios, (Sharlto Copley) care, se pare, deţine secretul salvării sale.

Cu o regie semnată de Spike Lee şi cu o distribuţie formată din: Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Sharlto Copley şi Samuel Jackson, thrillerul Oldboy: Prizonier în libertate / Oldboy va putea fi vizionat în cinematografele din România începând de vineri, 29 noiembrie.
Read 2395 times

Trailer

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.

Top of Page