Justin şi cavalerii

Rate this item
(1 Vote)

Justin şi cavalerii

Program difuzare: 19 octombrie 2013

 • Program difuzare:
  Sambata, 19 octombrie, ora 12:00
 • Gen:
  Animaţie
 • Regia:
  Manuel Sicilia
 • In rolurile principale:
  Antonio Banderas, Saoirse Ronan, Freddie Highmore
 • Durata:
  90 minute
 • Rating:
  AG (audienta generala)

3D Dublat
Pret 10 lei + 5 lei ochelari reutilizabili
O poveste animată despre prietenie, onoare şi curaj Justin și cavalerii urmăreşte un băiat în aventura sa de a deveni Cavaler.

Justin (Freddie Highmore) locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are cu totul alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat.

După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrăjitorul Melquiades (David Walliams) şi pe arătosul Sir Clorex (Antonio Banderas).

Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.
Read 1564 times

Trailer

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.

Top of Page