Eroare
 • JUser: :_load: Utilizatorul cu ID-ul 344 nu a putut fi încărcat

August: Osage County (Ţinutul din mijlocul verii)

Rate this item
(0 votes)

August: Osage County (Ţinutul din mijlocul verii)

Program difuzare: 24 - 30 ianuarie 2014

 • Program difuzare:
  Vineri, 24 ianuarie, ora 14:00
  Sambata, 25 ianuarie, ora 14:00
  Duminica, 27 ianuarie, ora 14:00
  Joi, 30 ianuarie, ora 17:00
 • Gen:
  Comedie, Dramă
 • Regia:
  John Wells
 • In rolurile principale:
  Abigail Breslin, Chris Cooper, Ewan McGregor, Julia Roberts, Margo Martindale, Meryl Streep
 • Durata:
  121 minute
 • Produs de:
  Jean Doumanian Productions
 • Rating:
  IM-15 (interzis sub 15 ani)

Scenariul filmului are la bază piesa de teatru cu acelaşi titlu aparţinându-i autoarei Tracy Letts, care, în 2008, a primit premiul Pulitzer pentru această comedie neagra.

Acţiunea filmului se petrece într-o localitate din statul Oklahoma, în luna august, şi urmăreşte relaţiile extrem de tensionate dintre membrii familiei Weston, care ascund multe secrete întunecate. Pe parcursul filmului suntem martorii unor certuri interminabile, dureroase şi totuşi amuzante uneori. Dispariţia lui Beverly Weston, fost poet celebru devenit alcoolic, şi problemele cu drogurile ale lui Violet Weston, soţia lui, reprezintă intriga acţiunii. Cuplul are trei fete: pe Barbara, profesoară la un colegiu în Boulder, Colorado, căsătorită cu Bill Fordham, cu care are o fiică de 14 ani, pe Ivy, care este profesoară la un colegiu local şi pe care experienţele de viaţă au făcut-o cinică, şi pe Karen, care locuieşte în Florida, împreună cu logodnicul ei Steve, şi care nu doreşte să conştientizeze cât de nepotriviţi sunt.

În situaţia dată, Barbara, fiica mai mare a soţilor Weston, se întoarce acasă după mai mulţi ani în care nu-şi văzuse părinţii, venind însoţită de soţul ei, cu care nu se află în cea mai fericită perioadă a relaţiei, deoarece aflase că o înşală cu una dintre studentele sale, şi de fiica lor, Jean. La foarte puţin timp de la sosire sunt anunţaţi că Beverly a fost găsit înecat, iar Barbara merge să-l recunoască. Pentru înmormântarea lui Beverly vine acasă şi Karen, însoţită de logodnicul ei, iar după ceremonie are loc o ceartă îngrozitoare între Violet şi Barbara, care îşi aduc acuzaţii foarte grave una alteia, şi chiar are loc o altercaţie între ele. La acţiune mai iau parte şi membrii familiei Aiken, Mattie Fae, soţia, care este sora lui Violet Weston, Charlie - soţul - şi Little Charles, fiul lor. Acesta din urmă şi Ivy au o relaţie de dragoste pe care o tăinuiesc de familiile lor, din cauză că sunt veri, dar şi datorită mamelor lor care sunt femei răutăcioase şi cu limba ascuţită.

Cele trei fiice încearcă să ia măsurile necesare pentru a o ţine pe Violet departe de droguri, dar situaţia devine din ce în ce mai dramatică pe măsură ce încep să iasă la iveală tot felul de secrete întunecate, iar vieţile celor trei femei, Barbara, Ivy şi Karen se prăbuşesc rând pe rând sub povara acestor secrete şi a acţiunilor celor din jurul lor.
Read 1480 times

Trailer

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.

Top of Page