About Time (Era şi timpul!)

Rate this item
(0 votes)

About Time (Era şi timpul!)

Program difuzare: 20 - 22 septembrie 2013

 • Program difuzare:
  Vineri, 20 septembrie, ora 16:00
  Sambata, 21 septembrie, orele 12:00 si 16:00
  Duminica, 22 septembrie, orele 12:00 si 16:00
 • Gen:
  Comedie, SF, Dramă
 • Regia:
  Richard Curtis
 • In rolurile principale:
  Rachel McAdams, Domhnall Gleeson, Bill Nighy
 • Durata:
  123 minute
 • Produs de:
  Working Title Films
 • Rating:
  AP-12 (acordul parintilor pentru copii sub 12 ani)

După încă o altă petrecere nereuşită de Anul Nou, tatăl lui Tim (Bill Nighy) îi spune fiului său că bărbaţii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viaţa lui, aşa că se hotărăşte să-şi facă viaţa mai bună... găsindu-şi o iubită. Din nefericire, această misiune se dovedeşte a fi mult mai grea decât îşi imaginase.

Mutându-se de la Cornwell la Londra ca să devină avocat, Tim întâlneşte o fată frumoasă, dar nesigură pe ea. Mary (Rachel McAdams) se îndrăgosteşte şi ea de el, dar un incident nefericit din călătoria lui în timp face ca cei doi să nu se fi întâlnit niciodată, de fapt. Aşa că se întâlnesc din nou, şi din nou, şi... din nou... Într-un final, după multe călătorii în timp, Tim reuşeşte să-I cucerească fetei inima.

Timi îşi foloseşte puterea ca să creeze momentul romantic perfect pentru a o cere în căsătorie, ca să-şi salveze nunta de cel mai groaznic cavaler de onoare posibili, ca să-şi salveze cel mai bun prieten de la o catastrofă în carieră, şi ca să-şi ducă soţia gravidă la spital la timp pentru a da naştere unei fetiţe, în ciuda unui blocaj în trafic interminabil, fix în mijlocului Abbey Road.

Dar, pe măsură ce viaţa lui neobişnuită merge mai departe, Tim descoperă că darul său unic nu-l poate feri de necazurile maturităţii şi care afectează orice familie. Călătoria în timp are limitări de netrecut şi poate fi şi extrem de periculoasă.

ERA ŞI TIMPUL! Este o comedie despre iubire şi despre faptul că, deşi poţi călători în timp, cel mai important e să ştii să-ţi faci viaţa frumoasă, şi că pentru asta nu ai nevoie să te tot plimbi în trecut şi să revii în prezent.
Read 1595 times

Trailer

More in this category: « Love Building Avioane »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.

Top of Page