A Walk Among the Tombstones

Rate this item
(1 Vote)

A Walk Among the Tombstones

Perioada difuzare: 10 - 16 octombrie 2014

 • Program difuzare:
  Vineri, 10 octombrie, ora 17:00
  Sambata, 11 octombrie, ora 17:00
  Duminica, 12 octombrie, ora 17:00
  Luni, 13 octombrie - Inchis
  Joi, 16 octombrie, ora 17:00
 • Gen:
  Actiune, Crimă, Thriller
 • Regia:
  Scott Frank
 • In rolurile principale:
  Liam Neeson
 • Durata:
  114 minute
 • Produs de:
  1984 Private Defense Contractors
 • Rating:
  n/a
Подробнее на сайте: Go to top of pagehttp://tryjoomla.net http://maintain-health.ruhttp://my-immobility.ruhttp://grand-finance.ruhttp://my-houseroom.ru http://health-treatment.ru http://choose-house.ruhttp://joomspider.com http://buy-immobility.ruhttp://dohodok.ruhttp://java-code.ru http://leadnews.ruhttp://body-treatment.ru http://kupil-jilie.ruhttp://repair-dwelling.ru
2D
Pret 8/10 lei

Inspirat din seria de romane poliţiste scrise de LAWRENCE BLOCK, Umblând printre morminte îl are pe LIAM NEESON în rolul principal (Non-Stop, seria Taken). Acesta interpretează rolul lui Matt Scudder, un fost poliţist în cadrul poliţiei newyorkeze, care acum lucrează la limita legii, ca detectiv particular neautorizat.

Când Scudder acceptă fără tragere de inimă să-l ajute pe traficantul de heroină Kenny Kristo (DAN STEVENS, cunoscut pentru rolul din serialul Downton Abbey) să-i prindă pe cei care i-au răpit şi apoi i-au ucis soţia cu brutalitate, detectivul află că nu este prima dată când aceştia comit o astfel de crimă... şi că nu va fi nici ultima. Estompând graniţa dintre bine şi rău, Scudder încearcă să-i prindă pe ucigaşi înainte ca aceştia să ucidă din nou, urmărindu-i pe străzile lăturalnice ale New Yorkului.

În thrillerul plin de suspans  îi mai puteţi vedea pe BOYD HOLBROOK (Very Good Girls), în rolul lui Peter Kristo, fratele lui Kenny, un dependent care încearcă să renunţe la droguri şi care i se alătură lui Scudder, în încercarea de a-i găsi pe criminali; pe DAVID HARBOUR (Quantum of Solace), care interpretează rolul lui Ray şi pe ADAM DAVID THOMPSON (Martha Marcy May Marlene), în rolul lui Albert, doi criminali în serie, a căror abilitate de a se ascunde le permite să fie întotdeauna cu un pas înaintea poliţiştilor; de asemenea, îl mai puteţi vedea şi pe BRIAN “ASTRO” BRADLEY (Earth to Echo), în rolul lui TJ, un tânăr artist care-şi duce viaţa pe străzi şi care se împrieteneşte cu fostul poliţist.
Read 1216 times

Related items

Trailer

More in this category: « The November Man Q.E.D. »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.\nBasic HTML code is allowed.

Top of Page